Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou EPARK Electronic Technology Co., Ltd.
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης > Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών στα ποικίλα χρώματα

Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών στα ποικίλα χρώματα

Λεπτομέρειες προϊόντων

Place of Origin: Guangzhou,China

Μάρκα: EPARK

Πιστοποίηση: ce

Model Number: EP-soft playground

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:
Υλικό:
Μέταλλο/πλαστικό
Κατασκευαστής:
Ποικίλλει
Βάρος:
Βαρύς
Μέγεθος:
μέσο
Χρώμα:
Ποικίλλει
Όνομα:
Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης
Υλικό:
Μέταλλο/πλαστικό
Κατασκευαστής:
Ποικίλλει
Βάρος:
Βαρύς
Μέγεθος:
μέσο
Χρώμα:
Ποικίλλει
Όνομα:
Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης
Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών στα ποικίλα χρώματα

Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών στα ποικίλα χρώματα

Οι μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης είναι μια άριστη επιλογή για τον εσωτερικό εξοπλισμό παιδικών χαρών. Προσφέρουν έναν μεγάλο τρόπο να παρασχεθεί η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σε ένα ασφαλές, παρακινητικό και δημιουργικό περιβάλλον για τα παιδιά. Αυτές οι μηχανές αποτελούνται από το βαρύ μέταλλο και το πλαστικό και χαρακτηρίζουν μια φωτεινή επίδειξη LCD ή των οδηγήσεων. Η τιμή αυτών των μηχανών ποικίλλει, ανάλογα με τον αριθμό χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και το μέγεθος της εσωτερικής παιδικής χαράς. Αυτές οι μηχανές είναι ένας άριστος τρόπος να παρασχεθεί μια ατμόσφαιρα χρηματοκιβωτίων, διασκέδασης και δέσμευσης για τα παιδιά και είναι τέλειες για οποιαδήποτε εσωτερική παιδική χαρά. Με ένα ευρύ φάσμα των επιλογών, αυτές οι μηχανές προσφέρουν έναν μεγάλο τρόπο να δημιουργηθεί μια μαλακή παιδική χαρά για τα παιδιά για να εξερευνήσουν και να απολαύσουν.

 

Περιγραφή προϊόντων:

Όνομα προϊόντων Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών στα ποικίλα χρώματα
Μέγεθος προσαρμόστε
Βάρος 300Kg
Τάση 220v
Δύναμη 300W
Υλικό υλικό, ακρυλικό

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης
 • Τύπος: Παιχνίδια Arcade
 • Όνομα: Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης
 • Υλικό: Μέταλλο/πλαστικό
 • Επίδειξη: LCD/LED
 • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Ηλεκτρική ενέργεια
 • Μαλακή περιοχή παιχνιδιού: Ναι
 • Μαλακή παιδική χαρά: Ναι

Εφαρμογές:

Οι μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης, που κατασκευάζονται από EPARK, είναι η τέλεια προσθήκη σε οποιαδήποτε μαλακή περιοχή παιχνιδιού. Προσαρμόστε την EP-μαλακή παιδική χαρά σας με τα ζωηρόχρωμα και διαλογικά παιχνίδια που παρέχουν την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση για πολύ καιρό όλες. Με τις μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης EPARK, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ασφαλές, εκπαιδευτικό, και ευχάριστο περιβάλλον και για τα παιδιά και για τους ενηλίκους.

 

Προσαρμογή:

Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης

EPARK παρέχει τις επί παραγγελία μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης για πολύ καιρό όλες, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της EP-μαλακής παιδικής χαράς, το στερεοφωνικό ηχητικό σύστημα και το μέταλλο και τα πλαστικά υλικά.

Το εμπορικό σήμα είναι EPARK, με την πρότυπη EP-μαλακή παιδική χαρά αριθμού, που παράγεται σε Guangzhou, Κίνα, και με τα διαφορετικά χρώματα διαθέσιμα.

Αυτή η μηχανή παιχνιδιών διασκέδασης είναι τέλεια για τις μαλακές περιοχές παιχνιδιού, τον εσωτερικό εξοπλισμό παιδικών χαρών και το μαλακό σχέδιο περιοχής παιχνιδιού.

 

 

Εικόνα:
Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών στα ποικίλα χρώματα 0Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών στα ποικίλα χρώματα 1
Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών στα ποικίλα χρώματα 2Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών στα ποικίλα χρώματα 3Μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών στα ποικίλα χρώματα 4
 
Υποστήριξη και υπηρεσίες:
 
Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία μηχανών παιχνιδιών διασκέδασης

Παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για τις μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης για να εξασφαλίσουν τρέχουν ομαλά και ακίνδυνα.

 • 24/7 σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη
 • Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών
 • Επιτόπια υπηρεσία
 • Υπηρεσία επισκευής έκτακτης ανάγκης
 • Προληπτική συντήρηση
 • Αντικατάσταση μερών
 • Ενημερώσεις λογισμικού
 • Κατάρτιση του τεχνικού προσωπικού

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για τις μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης

Οι μηχανές παιχνιδιών διασκέδασης θα είναι συσκευασμένες μέσα υψηλές - ποιοτικά κιβώτια που είναι κατάλληλα για τη μεγάλης απόστασης μεταφορά από τη στεριά, τη θάλασσα, και τον αέρα. Τα κιβώτια θα αποτελεσθούν από το ζαρωμένο χαρτόνι, με ένα ισχυρό και εύρωστο σχέδιο που θα προστατεύσει τις μηχανές από οποιαδήποτε πιθανή ζημία κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας.

Οι μηχανές θα εξασφαλιστούν στα κιβώτια με τα ένθετα αφρού για να αποτρέψουν οποιαδήποτε μετατόπιση ή μετακίνηση κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Τα κιβώτια θα ονομαστούν σαφώς με τον προσδιορισμό των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος του πελάτη, της στέλνοντας διεύθυνσης, και του περιεχομένου της συσκευασίας. Επιπλέον, κάθε κιβώτιο θα μαρκαριστεί με μια προειδοποιητική δήλωση ότι το περιεχόμενο είναι εύθραυστο και πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή.

Τα πεδία θα σφραγιστούν με την ταινία συσκευασίας και θα τοποθετηθούν σε ένα εξωτερικό μεταφορικό κιβώτιο, όπως ένα πεδίο παλετών ή ένα ενισχυμένο χαρτοκιβώτιο χαρτονιού, για την πρόσθετη προστασία. Το μεταφορικό κιβώτιο θα ονομαστεί σαφώς με το όνομα του πελάτη, τη στέλνοντας διεύθυνση, και το περιεχόμενο της συσκευασίας.

Για να εξασφαλίσουμε ότι οι μηχανές φθάνουν στον προορισμό τους στον τέλειο όρο, θα χρησιμοποιήσουμε μια αξιόπιστη και πεπειραμένη ναυτιλιακή εταιρία. Η ναυτιλιακή εταιρία που χρησιμοποιούμε θα παράσχει τις πληροφορίες καταδίωξης έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να ακολουθήσουν την πρόοδο της αποστολής.

 

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος;

Α1: Το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος είναι EPARK.

Q2: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός αυτού του προϊόντος;

A2: Ο πρότυπος αριθμός αυτού του προϊόντος είναι EP-μαλακή παιδική χαρά.

Q3: Πού αυτό το προϊόν γίνεται;

A3: Αυτό το προϊόν γίνεται σε Guangzhou, Κίνα.

Q4: Ποιος τύπος προϊόντος είναι αυτό;

A4: Αυτό το προϊόν είναι μια μηχανή παιχνιδιών διασκέδασης.

Q5: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του προϊόντος;

A5: Αυτό το προϊόν χαρακτηρίζει ποικίλους διαλογικές μηχανές παιχνιδιών και μαλακό εξοπλισμό παιδικών χαρών για την ψυχαγωγία και τον ελεύθερο χρόνο.

 

Παρόμοια προϊόντα