Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou EPARK Electronic Technology Co., Ltd.
προϊόντα
Νέα
Σπίτι >

Κίνα Guangzhou EPARK Electronic Technology Co., Ltd. Company News

Το EPARK παρέδωσε ντουλάπια 20GP + 2*40HQ για να τονώσει την έκρηξη του παιχνιδιού!

Το EPARK παρέδωσε ντουλάπια 20GP + 2*40HQ για να τονώσει την έκρηξη του παιχνιδιού!   Σε ένα αξιοσημείωτο υλικοτεχνικό γεγονός, ο κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού τυχερών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας EPARK απέστειλε πρόσφατα με επιτυχία μεγάλο αριθμό κονσολών παιχνιδιών arcade στην Ινδία, φέρνοντας ένα κύμα ενθουσιασμού στην κοινότητα τυχερών παιχνιδιών της χώρας.Αυτή η μεταφορά κάλυψε ένα γενικό εμπορευματοκιβώτιο 20 ποδιών (20GP) και δύο κοντέινερ 40 ποδιών (40HQ), τα οποία απέδειξαν πλήρως την ηγετική θέση της EPARK στη βιομηχανία παιχνιδιών. Αυτή η τεράστια αποστολή αποτελεί μέρος μιας συνεργασίας μεταξύ της EPARK και της ινδικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης της χώρας για ψυχαγωγία gaming.Με την άνοδο της ψηφιακής ψυχαγωγίας, οι κονσόλες παιχνιδιών arcade έχουν ανακτήσει την προσοχή των ανθρώπων και έχουν γίνει σημαντικό μέρος της κοινωνικής ψυχαγωγίας και των ανταγωνιστικών δραστηριοτήτων.Ως ηγέτης στον τομέα της κατασκευής εξοπλισμού παιχνιδιών, η EPARK έχει δεσμευτεί να αναπτύξει μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού arcade. Σε αυτήν την αποστολή, ντουλάπια 20GP καθώς και δύο ντουλάπια 40HQ είναι γεμάτα με την πιο δημοφιλή σειρά μηχανών παιχνιδιών arcade της EPARK.Από κλασικά παιχνίδια arcade μέχρι σύγχρονο πολυλειτουργικό εξοπλισμό ψυχαγωγίας, το EPARK παρέχει μια ποικιλία επιλογών για να καλύψει τα γούστα και τις ανάγκες διαφορετικών παικτών. Η ινδική κοινότητα τυχερών παιχνιδιών έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για αυτήν την αποστολή.Καθοδηγούμενοι από μηχανές παιχνιδιών arcade, αίθουσες παιχνιδιών και κέντρα ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο καλωσόρισαν μια εισροή τουριστών και παικτών, δημιουργώντας μια ζωντανή ατμόσφαιρα.Αυτό έδωσε επίσης νέα πνοή στην κουλτούρα τυχερών παιχνιδιών της Ινδίας, τροφοδοτώντας μια έκρηξη στην κοινωνική αλληλεπίδραση και τις εμπειρίες ψυχαγωγίας. Αυτή η κίνηση της EPARK θεωρείται ως επένδυση στην ινδική αγορά τυχερών παιχνιδιών, φέρνοντας νέα ώθηση στη βιομηχανία ψυχαγωγίας της χώρας.Με τη συνεχή ανάπτυξη της οικονομίας της Ινδίας και τη βελτίωση της ψηφιοποίησης, ο τομέας της ψυχαγωγίας παιχνιδιών αναμένεται να δημιουργήσει μεγαλύτερες ευκαιρίες ανάπτυξης.Με τον εξαιρετικό εξοπλισμό παιχνιδιών και την καινοτόμο τεχνολογία, το EPARK θα συνεχίσει να ηγείται της τάσης της ψυχαγωγίας παιχνιδιών σε παγκόσμια κλίμακα. Εν ολίγοις, η EPARK έχει στείλει με επιτυχία έναν μεγάλο αριθμό μηχανών παιχνιδιών arcade στην Ινδία, γεγονός που τονώνει την τοπική έκρηξη παιχνιδιών και έχει δώσει νέα ζωτικότητα στη βιομηχανία ψυχαγωγίας στην Ινδία.Αυτή η συνεργασία όχι μόνο ενισχύει τη θέση της EPARK στην παγκόσμια αγορά παιχνιδιών, αλλά φέρνει επίσης πιο συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού στους Ινδούς παίκτες.Καθώς αυτή η τρέλα συνεχίζεται, το μέλλον της ψυχαγωγίας gaming στην Ινδία είναι βέβαιο ότι θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό!    

2023

08/14

EPARK έστειλε ένα γραφείο 40HQ στο Μαλάουι

EPARK έστειλε ένα γραφείο 40HQ στο Μαλάουι   Στις 10 Αυγούστου 2023, αναφέρεται ότι μια batch διέγερσης του εξοπλισμού ψυχαγωγίας στέλνεται στο Μαλάουι. EPARK γέμισε επιτυχώς ένα εμπορευματοκιβώτιο 40 ποδιών με ποικίλες μηχανές παιχνιδιών διέγερσης arcade, οι οποίες θα φέρουν τη νέες ζωτικότητα και τις ευκαιρίες στους τόπους συναντήσεως ψυχαγωγίας του Μαλάουι. Η άφιξη αυτής της batch σημαδιών μηχανών παιχνιδιών arcade ότι η βιομηχανία διασκέδασης του Μαλάουι έχει εισαγάγει ένα νέο στάδιο. Αυτές οι μηχανές τυχερού παιχνιδιού θα παράσχουν στους ντόπιους και τους τουρίστες μια διασκέδαση και μια συναρπαστική επιλογή ψυχαγωγίας. Εάν είναι ένα κλασικό παιχνίδι arcade ή ένα σύγχρονο παιχνίδι multiplayer, θα φέρει το γέλιο και την ψυχαγωγία στην κοινότητα του Μαλάουι. Σαν προμηθευτή εξοπλισμού παιχνιδιών, EPARK κατέδειξε τις επαγγελματικές ικανότητες διοικητικών μεριμνών και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του σε αυτήν την μεταφορά. Η επιχείρηση συσκεύασε ακίνδυνα και έστειλε τις μηχανές arcade στους προορισμούς τους, η εξασφάλιση του εξοπλισμού ήταν στον τέλειο όρο. Αυτό όχι μόνο αποδεικνύει την κυριάρχη θέση της επιχείρησης στη βιομηχανία παιχνιδιών, αλλά και έχει μια θετική συμβολή στην ανάπτυξη της βιομηχανίας διασκέδασης του Μαλάουι. Σε αυτήν την εποχή της ψηφιακής αναλογικής μεταλλαγής και της τεχνολογικής ανάπτυξης, οι επιλογές ψυχαγωγίας έχουν γίνει πιό διαφορετικές και άφθονες. Η εισαγωγή αυτών των μηχανών παιχνιδιών arcade έχει φέρει ολόκληρο έναν νέο κόσμο της ψυχαγωγίας στους κατοίκους του Μαλάουι, που επιτρέπει στους ανθρώπους για να χαλαρώσει και να απολαύσει τη διασκέδαση των παιχνιδιών σε ένα χαλαρωμένο και ευχάριστο περιβάλλον. Με την εισαγωγή αυτών των μηχανών παιχνιδιών arcade, είναι λογικό να αναμένεται ότι η βιομηχανία διασκέδασης του Μαλάουι θα ακμάσει, εγχέοντας τη νέα ζωτικότητα στην τοπική οικονομική ανάπτυξη και τον κοινοτικό πολιτισμό. Αυτό είναι όχι μόνο μια συνηθισμένη μεταφορά διοικητικών μεριμνών, αλλά και ένα σημαντικό κύριο σημείο στην ιστορία ανάπτυξης της βιομηχανίας διασκέδασης του Μαλάουι. Αναμείνετε με ενδιαφέρον αυτές τις μηχανές παιχνιδιών arcade που φέρνουν την περισσότερες χαρά και ευκαιρίες στο Μαλάουι!  

2023

08/10

Ένα ντουλάπι 40 HQ αποστέλλεται στην Ουρουγουάη

Ένα ντουλάπι 40 HQ αποστέλλεται στην Ουρουγουάη   Σήμερα είναι μια μέρα γεμάτη χαρά, ένα κοντέινερ 40 HQ γεμάτο αθλητικό εξοπλισμό και εξοπλισμό ψυχαγωγίας στάλθηκε από την Κίνα στην όμορφη Ουρουγουάη.Αυτό το κοντέινερ περιέχει μια ποικιλία εξοπλισμού ψυχαγωγίας όπως χόκεϊ, μηχανές μπάσκετ, μηχανές με νύχια κ.λπ., φέρνοντας μια ζωντανή ζωή σε νέους και οικογένειες στην Ουρουγουάη. Η παράδοση αυτού του εμπορευματοκιβωτίου 40HQ είναι ένα σημαντικό μέτρο της συνεργασίας Κίνας-Ουζμπεκιστάν και καταδεικνύει επίσης την ισχυρή δύναμη και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας της μεταποιητικής βιομηχανίας της Κίνας.Η παράδοση αυτών των εξοπλισμών όχι μόνο θα εμπλουτίσει την ψυχαγωγική ζωή του λαού της Ουρουγουάης, αλλά θα δημιουργήσει επίσης μια γέφυρα για πολιτιστικές ανταλλαγές και συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών. Πιστεύουμε ότι ο εξοπλισμός που μεταφέρεται σε αυτό το κοντέινερ θα φέρει σίγουρα νέα ζωντάνια και έμπνευση στην Ουρουγουάη και θα προσφέρει πιο άφθονη αθλητική και ψυχαγωγική εμπειρία για τους νέους στην Ουρουγουάη.Ταυτόχρονα, αυτό το περιστατικό μεταφοράς αντικατοπτρίζει επίσης τη φιλία μεταξύ Κίνας και Ουζμπεκιστάν και έχει εμβαθύνει τη συνεργασία και τις ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών. Ας περιμένουμε με ανυπομονησία την επίδραση αυτών των συσκευών στην Ουρουγουάη και ας επευφημήσουμε για τη συνεργασία και τη φιλία μεταξύ Κίνας και Ουρουγουάης!  

2023

08/09

Το EPARK έστειλε ένα ντουλάπι 40 HQ στη Νιγηρία

Το EPARK έστειλε ένα ντουλάπι 40 HQ στη Νιγηρία   Στις 7 Αυγούστου, το EPARK γέμισε επιτυχώς ένα κοντέινερ 40HQ φορτωμένο με μεγάλο αριθμό μηχανών παιχνιδιών arcade, έτοιμα για αποστολή στη Νιγηρία. Η EPARK είναι μια εταιρεία που εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη και πωλήσεις εξοπλισμού ψυχαγωγίας παιχνιδιών, δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας και καινοτόμο εξοπλισμό κονσόλας παιχνιδιών.Η αποστολή ενός φορτηγού φορτωμένου με κονσόλες παιχνιδιών arcade σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο στις προσπάθειες της εταιρείας να συνεχίσει να επεκτείνεται στο εξωτερικό. Βρίσκεται στη Δυτική Αφρική, η Νιγηρία είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία.Καθώς η οικονομική ισχύς της χώρας συνεχίζει να αυξάνεται και το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων βελτιώνεται ραγδαία, η ζήτηση για εξοπλισμό ψυχαγωγίας συνεχίζει να αυξάνεται.Ως εκ τούτου, η EPARK επέλεξε να μεταφέρει αυτές τις μηχανές παιχνιδιών arcade στη Νιγηρία για να παρέχει στους ντόπιους περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Μέσω της μεθόδου μεταφοράς με δοχεία 40HQ, το EPARK στέλνει αποτελεσματικά μεγάλο αριθμό κονσολών παιχνιδιών στον προορισμό ταυτόχρονα, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα της μεταφοράς και μειώνοντας το κόστος.Αυτό θα είναι μια σημαντική ώθηση για τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας της Νιγηρίας, βοηθώντας στην κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της περιοχής για παιχνίδια και ψυχαγωγία. Οι κονσόλες παιχνιδιών υψηλής ποιότητας της EPARK επαινούνται ιδιαίτερα για τις εξαιρετικές τεχνικές κατασκευής τους και τις ποικίλες επιλογές παιχνιδιών.Είτε μικροί είτε μεγάλοι, μπορούν να βρουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια σε αυτές τις κονσόλες παιχνιδιών arcade και να απολαύσουν ώρες ψυχαγωγίας. Η Νιγηρία θα εγκαινιάσει μια νέα τάση ψυχαγωγίας παιχνιδιών και το όραμα της EPARK είναι να προσφέρει οφέλη ψυχαγωγίας σε περισσότερους ανθρώπους παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.Η μεταφορά παιχνιδομηχανών σε ένα κοντέινερ 40HQ είναι απλώς ένα ορόσημο στην επέκταση της EPARK στην αγορά στο εξωτερικό και φέρνει επίσης περισσότερες ευκαιρίες και προκλήσεις για την ανάπτυξη της εταιρείας. Ανυπομονούμε να παρέχουμε περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας και να τονώσουμε την ανάπτυξη της τοπικής βιομηχανίας παιχνιδιών μετά την άφιξη των μηχανών παιχνιδιών arcade στη Νιγηρία.Η EPARK θα συνεχίσει να προσπαθεί για καινοτομία και να φέρνει στην παγκόσμια αγορά περισσότερα εξαιρετικά προϊόντα ψυχαγωγίας παιχνιδιών.  

2023

08/07

Ένα ντουλάπι 40 HQ αποστέλλεται στη Βραζιλία

Ένα ντουλάπι 40 HQ αποστέλλεται στη Βραζιλία   Στις 5 Αυγούστου, ένα ζωντανό ντουλάπι 40HQ ξεκίνησε σε όλο τον κόσμο, δείχνοντας μια ολοκαίνουργια εμπειρία παιχνιδιού στους Βραζιλιάνους λάτρεις των παιχνιδιών.Αυτό   Η ντουλάπα είναι γεμάτη με κάθε είδους υπέροχα παιχνίδια arcade, προσφέροντας στους παίκτες ατελείωτη διασκέδαση. Η άφιξη αυτού του υπουργικού συμβουλίου έχει ικανοποιήσει πολύ την αγάπη των Βραζιλιάνων φιλάθλων για τα παιχνίδια.Μπορούν να βρουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια σε αυτό το ντουλάπι και να απολαύσουν   το παιχνίδι στο έπακρο. Επιπλέον, η μεταφορά αυτού του ντουλαπιού δείχνει επίσης διάφορες προηγμένες τεχνολογίες μεταφοράς στη ζωή μας.Από logistics, διαχείριση   στη διανομή, προσπαθούμε για την τελειότητα σε κάθε βήμα, παρέχοντάς μας γρήγορες, πιο αποτελεσματικές και ασφαλέστερες υπηρεσίες.Αυτό το ντουλάπι δεν είναι μόνο μια μορφή   ψυχαγωγίας, αλλά και ενός νέου τύπου τεχνολογίας μεταφορών. Επομένως, θα πρέπει να εκτιμήσουμε πλήρως αυτό το ντουλάπι 40HQ γεμάτο με παιχνίδια arcade, που μας φέρνουν μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας και επίσης δείχνοντας   σύγχρονη τεχνολογία logistics.Ελπίζουμε ότι αυτό το ντουλάπι μπορεί να φέρει περισσότερες εκπλήξεις και διασκέδαση στους παίκτες.    

2023

08/07

Ένα ντουλάπι 40 HQ στο Μεξικό

Ένα ντουλάπι 40 HQ στο Μεξικό   Πρόσφατα, μια παρτίδα από υπέροχα παιχνίδια arcade θα αποσταλεί στο Μεξικό.Αναφέρεται ότι αυτά τα παιχνίδια φορτώνονται και μεταφέρονται μέσω ενός ντουλαπιού 40HQ. Αυτό το ντουλάπι 40HQ είναι ένα τυπικό εμπορευματοκιβώτιο αποστολής, το οποίο παρέχει αρκετό χώρο για να χωρέσει μεγάλο αριθμό εξοπλισμού παιχνιδιών arcade, διασφαλίζοντας ότι προστατεύονται πλήρως κατά τη μεταφορά. Αυτή η παρτίδα παιχνιδιών arcade θα φορτωθεί σε ντουλάπια 40 HQ από το σημείο εκκίνησης και στη συνέχεια θα αποσταλεί στο Μεξικό δια θαλάσσης.Οι θαλάσσιες μεταφορές είναι μια κοινή μέθοδος διεθνούς μεταφοράς εμπορευμάτων, η οποία μπορεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα να παραδώσει εμπορεύματα στους προορισμούς τους. Ο μεταφορικός προορισμός αυτών των παιχνιδιών arcade είναι το Μεξικό, μια χώρα με πολλούς λάτρεις των παιχνιδιών και αγορές παιχνιδιών.Αυτά τα παιχνίδια arcade θα προσφέρουν ατελείωτη ψυχαγωγία και διασκέδαση στους Μεξικανούς παίκτες. Η μεταφορά παιχνιδιών arcade αυτή τη φορά δεν είναι απλώς μια συνηθισμένη μεταφορά φορτίου, αλλά και μια προώθηση πολιτιστικών ανταλλαγών και βιομηχανίας ψυχαγωγίας.Θα δώσει νέα πνοή στην αγορά τυχερών παιχνιδιών του Μεξικού και θα εμπλουτίσει τις επιλογές ψυχαγωγίας των ανθρώπων. Η αποστολή αυτών των παιχνιδιών arcade αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Αυγούστου, όταν θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να δείξουν το υπέροχο περιεχόμενο παιχνιδιών και τη συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού στους παίκτες στο Μεξικό.Ας περιμένουμε να δούμε και να ανυπομονούμε για την άφιξη αυτών των παιχνιδιών arcade, που θα φέρουν νέα ζωντάνια και πάθος στη μεξικανική αγορά παιχνιδιών!      

2023

08/04

Ένα γραφείο 40HQ που στέλνεται στη Γερμανία

Ένα ντουλάπι 40 HQ αποστέλλεται στη Γερμανία   Στις 24 Ιουλίου, μια παρτίδα ντουλαπιών 40 HQ γέμισε με παιχνίδια arcade, έτοιμα για αποστολή στη Γερμανία.Αυτή η είδηση ​​έχει προκαλέσει την ενθουσιώδη προσοχή των λάτρεις του παιχνιδιού στη Γερμανία. Είναι κατανοητό ότι αυτή η παρτίδα παιχνιδιών arcade θα περιλαμβάνει διάφορους τύπους κλασικών παιχνιδιών arcade, όπως Street Fighter, Metal Slug, King of Fighters κ.λπ. Αυτά τα παιχνίδια arcade πάντα αγαπούσαν οι παίκτες για το μοναδικό τους παιχνίδι και το κλασικό στυλ εικόνας. Ως αρχαία και κλασική μορφή παιχνιδιού, τα παιχνίδια arcade έχουν μια μοναδική γοητεία.Όχι μόνο μπορούν να φέρουν αναμνήσεις και νοσταλγικά συναισθήματα στους παίκτες, αλλά μπορούν επίσης να προσφέρουν ερεθίσματα και προκλήσεις.Η άφιξη των arcade παιχνιδιών θα φέρει νέα ζωντάνια και ευκαιρίες στη γερμανική αγορά τυχερών παιχνιδιών. Ως χώρα με μεγάλη ομάδα λάτρεις των παιχνιδιών, η Γερμανία έχει έντονο ενδιαφέρον για την κουλτούρα του παιχνιδιού.Η ανάπτυξη της αγοράς παιχνιδιών υποστηρίχθηκε και ενθαρρύνθηκε επίσης από την κυβέρνηση και την κοινωνία.Η άφιξη αυτών των παιχνιδιών arcade θα προωθήσει περαιτέρω την ευημερία και την ανάπτυξη της γερμανικής αγοράς παιχνιδιών. Για τους λάτρεις των παιχνιδιών, αυτά είναι συναρπαστικά νέα.Θα έχουν την ευκαιρία να ξαναζήσουν τα κλασικά arcade παιχνίδια και να νιώσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.Ταυτόχρονα, αυτό έφερε επίσης νέες ευκαιρίες και προκλήσεις στη βιομηχανία παιχνιδιών και προώθησε την καινοτομία και την ανάπτυξη της βιομηχανίας παιχνιδιών. Εν ολίγοις, η είδηση ​​ότι αυτά τα ντουλάπια 40HQ είναι γεμάτα με παιχνίδια arcade και έχουν αποσταλεί στη Γερμανία αναμφίβολα φέρνει καλά νέα στους λάτρεις των παιχνιδιών στη Γερμανία.Πιστεύεται ότι στο εγγύς μέλλον, η γερμανική αγορά παιχνιδιών θα οδηγήσει σε μια πιο ευημερούσα και διαφοροποιημένη ανάπτυξη.  

2023

07/25

EPARK έστειλε ένα γραφείο 40HQ στο Λίβανο

EPARK έστειλε ένα γραφείο 40HQ στο Λίβανο   Στις 20 Ιουλίου, μια batch γραφείων 40HQ γέμισαν με τις διάφορες κονσόλες παιχνιδιών, έτοιμες να σταλούν στο Λίβανο. Αυτές οι ειδήσεις έχουν ξυπνήσει την ενθουσιώδη προσοχή των τοπικών εραστών παιχνιδιών. Γίνεται κατανοητό ότι αυτή η batch μηχανών παιχνιδιών θα περιλάβει τις μηχανές νυχιών, το χόκεϋ, τα άτακτα κάστρα και άλλους τύπους εξοπλισμών παιχνιδιών. Αυτές οι κονσόλες παιχνιδιών θα φέρουν στους παίκτες στο Λίβανο μια πλούσια και διαφορετική εμπειρία τυχερού παιχνιδιού για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ψυχαγωγίας τους. Σαν δημοφιλή συσκευή παιχνιδιών, η μηχανή νυχιών επιτρέπει στους παίκτες για να δοκιμάσει τη διασκέδαση της σύλληψης των κουκλών. Η κονσόλα παιχνιδιών χόκεϋ παρέχει τα συναρπαστικά παιχνίδια χόκεϋ, που επιτρέπουν στους παίκτες για να αισθανθεί το πάθος του αθλητισμού. Το άτακτο κάστρο είναι ένα είδος εξοπλισμού παιχνιδιών κατάλληλο για τα παιδιά, το οποίο παρέχει ένα ασφαλές και ενδιαφέρον περιβάλλον παιχνιδιών. Η άφιξη αυτών των κονσολών παιχνιδιών θα φέρει τη νέες ζωτικότητα και τις ευκαιρίες στη λιβανέζικη αγορά παιχνιδιών. Το τυχερό παιχνίδι είναι μια δημοφιλής μορφή ψυχαγωγίας που όχι μόνο διασκεδάζει τους φορείς, αλλά και ενθαρρύνει την κοινωνικές αλληλεπίδραση και την ομαδική εργασία. Αυτά είναι αναμφισβήτητα καλές ειδήσεις για τους εραστές παιχνιδιών στο Λίβανο. Σαν δονούμενη και πολιτιστικά διαφορετική χώρα, ο Λίβανος έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον στον πολιτισμό τυχερού παιχνιδιού. Η ανάπτυξη της αγοράς παιχνιδιών έχει υποστηριχθεί επίσης και έχει ενθαρρυνθεί από την κυβέρνηση και την κοινωνία. Η άφιξη αυτών των κονσολών παιχνιδιών θα προωθήσει περαιτέρω την ευημερία και την ανάπτυξη της λιβανέζικης αγοράς παιχνιδιών. Για τους εραστές παιχνιδιών, αυτό διεγείρει τις ειδήσεις. Θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις πιό συναρπαστικές εργασίες παιχνιδιών και να μοιραστούν τη διασκέδαση του παιχνιδιού με άλλους παίκτες. Συγχρόνως, αυτό έχει φέρει επίσης τις νέες ευκαιρίες και τις προκλήσεις στη βιομηχανία παιχνιδιών και έχει προωθήσει την καινοτομία και την ανάπτυξη της βιομηχανίας παιχνιδιών. Εν ολίγοις, οι ειδήσεις ότι αυτά τα γραφεία 40HQ είναι πλήρη των μηχανών νυχιών, το χόκεϋ, τα άτακτα κάστρα και άλλες μηχανές παιχνιδιών και σταλμένος στο Λίβανο θα φέρουν αναμφισβήτητα τις καλές ειδήσεις στους τοπικούς εραστές παιχνιδιών. Θεωρείται ότι στο κοντινό μέλλον, η αγορά παιχνιδιών του Λιβάνου θα αναγγείλει μέσα μια πιό ακμάζουσα και διαφοροποιημένη ανάπτυξη.      

2023

07/20

Ένα γραφείο 40GP που στέλνεται σε Türkiye

Ένα γραφείο 40GP που στέλνεται σε Türkiye   Στις 19 Ιουλίου, μια batch γραφείων 40GP γέμισαν με τις κονσόλες παιχνιδιών, έτοιμες να σταλούν στην Τουρκία. Αυτές οι ειδήσεις έχουν ξυπνήσει την προσοχή της πλειοψηφίας των εραστών παιχνιδιών. Γίνεται κατανοητό ότι αυτές οι κονσόλες παιχνιδιών θα σταλούν στην αγορά παιχνιδιών στην Τουρκία για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των τοπικών παικτών για την ψυχαγωγία παιχνιδιών. Σαν δημοφιλή συσκευή ψυχαγωγίας, οι κονσόλες παιχνιδιών μπορούν όχι μόνο να φέρουν την ατελείωτη διασκέδαση στους παίκτες, αλλά και να προωθήσουν την κοινωνικές αλληλεπίδραση και την ομαδική εργασία. Αυτά τα γραφεία γεμίζουν με τους διάφορους τύπους κονσολών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των κονσολών, φορητών συσκευών και arcade μηχανών. Αυτές οι κονσόλες παιχνιδιών προέρχονται από τους κατασκευαστές EPARK, με τους πλούσιους πόρους παιχνιδιών και τη διαφορετική εμπειρία παιχνιδιών. Από τους κλασικούς τίτλους arcade στους πιό πρόσφατους τίτλους κονσολών, τα gamers θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα παιχνίδια όλων των υφών. Σαν δυναμική και εμπαθή χώρα, η Τουρκία έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον στον πολιτισμό παιχνιδιών. Η ανάπτυξη της αγοράς παιχνιδιών έχει υποστηριχθεί επίσης και έχει ενθαρρυνθεί από την κυβέρνηση. Η άφιξη αυτών των κονσολών παιχνιδιών θα προωθήσει περαιτέρω την ευημερία και την ανάπτυξη της τουρκικής αγοράς παιχνιδιών. Για τους εραστές παιχνιδιών, αυτό διεγείρει τις ειδήσεις. Θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις πιό συναρπαστικές εργασίες παιχνιδιών και να μοιραστούν τη διασκέδαση του παιχνιδιού με άλλους παίκτες. Συγχρόνως, αυτό έχει φέρει επίσης τις νέες ευκαιρίες και τις προκλήσεις στη βιομηχανία παιχνιδιών και έχει προωθήσει την καινοτομία και την ανάπτυξη της βιομηχανίας παιχνιδιών. Εν ολίγοις, οι ειδήσεις ότι αυτά τα γραφεία 40GP είναι πλήρη των κονσολών παιχνιδιών και στέλνονται στην Τουρκία φέρνουν αναμφισβήτητα τις καλές ειδήσεις στους εραστές παιχνιδιών στην Τουρκία. Θεωρείται ότι στο κοντινό μέλλον, η τουρκική αγορά παιχνιδιών θα αναγγείλει μέσα μια πιό ακμάζουσα και διαφοροποιημένη ανάπτυξη.    

2023

07/19

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10