Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou EPARK Electronic Technology Co., Ltd.
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Company News About EPARK έστειλε ένα γραφείο 40HQ στο Μαλάουι
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Ms. Bella Zhang
Φαξ: 86-20-31104686
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

EPARK έστειλε ένα γραφείο 40HQ στο Μαλάουι

2023-08-10
Latest company news about EPARK έστειλε ένα γραφείο 40HQ στο Μαλάουι

EPARK έστειλε ένα γραφείο 40HQ στο Μαλάουι

 

Στις 10 Αυγούστου 2023, αναφέρεται ότι μια batch διέγερσης του εξοπλισμού ψυχαγωγίας στέλνεται στο Μαλάουι. EPARK γέμισε επιτυχώς ένα εμπορευματοκιβώτιο 40 ποδιών με ποικίλες μηχανές παιχνιδιών διέγερσης arcade, οι οποίες θα φέρουν τη νέες ζωτικότητα και τις ευκαιρίες στους τόπους συναντήσεως ψυχαγωγίας του Μαλάουι.


Η άφιξη αυτής της batch σημαδιών μηχανών παιχνιδιών arcade ότι η βιομηχανία διασκέδασης του Μαλάουι έχει εισαγάγει ένα νέο στάδιο. Αυτές οι μηχανές τυχερού παιχνιδιού θα παράσχουν στους ντόπιους και τους τουρίστες μια διασκέδαση και μια συναρπαστική επιλογή ψυχαγωγίας. Εάν είναι ένα κλασικό παιχνίδι arcade ή ένα σύγχρονο παιχνίδι multiplayer, θα φέρει το γέλιο και την ψυχαγωγία στην κοινότητα του Μαλάουι.


Σαν προμηθευτή εξοπλισμού παιχνιδιών, EPARK κατέδειξε τις επαγγελματικές ικανότητες διοικητικών μεριμνών και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του σε αυτήν την μεταφορά. Η επιχείρηση συσκεύασε ακίνδυνα και έστειλε τις μηχανές arcade στους προορισμούς τους, η εξασφάλιση του εξοπλισμού ήταν στον τέλειο όρο. Αυτό όχι μόνο αποδεικνύει την κυριάρχη θέση της επιχείρησης στη βιομηχανία παιχνιδιών, αλλά και έχει μια θετική συμβολή στην ανάπτυξη της βιομηχανίας διασκέδασης του Μαλάουι.


Σε αυτήν την εποχή της ψηφιακής αναλογικής μεταλλαγής και της τεχνολογικής ανάπτυξης, οι επιλογές ψυχαγωγίας έχουν γίνει πιό διαφορετικές και άφθονες. Η εισαγωγή αυτών των μηχανών παιχνιδιών arcade έχει φέρει ολόκληρο έναν νέο κόσμο της ψυχαγωγίας στους κατοίκους του Μαλάουι, που επιτρέπει στους ανθρώπους για να χαλαρώσει και να απολαύσει τη διασκέδαση των παιχνιδιών σε ένα χαλαρωμένο και ευχάριστο περιβάλλον.


Με την εισαγωγή αυτών των μηχανών παιχνιδιών arcade, είναι λογικό να αναμένεται ότι η βιομηχανία διασκέδασης του Μαλάουι θα ακμάσει, εγχέοντας τη νέα ζωτικότητα στην τοπική οικονομική ανάπτυξη και τον κοινοτικό πολιτισμό. Αυτό είναι όχι μόνο μια συνηθισμένη μεταφορά διοικητικών μεριμνών, αλλά και ένα σημαντικό κύριο σημείο στην ιστορία ανάπτυξης της βιομηχανίας διασκέδασης του Μαλάουι.


Αναμείνετε με ενδιαφέρον αυτές τις μηχανές παιχνιδιών arcade που φέρνουν την περισσότερες χαρά και ευκαιρίες στο Μαλάουι!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για EPARK έστειλε ένα γραφείο 40HQ στο Μαλάουι  0