Αρχική Σελίδα Νέα

Τρεις-φορέας που στέκεται VR

Πιστοποίηση
Κίνα Guangzhou EPARK Electronic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou EPARK Electronic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχω προσθέσει τις τηλεοπτικές κονσόλες παιχνιδιών μερικοί χρόνοι. Αν και μερικές από τις προηγούμενες πωλήσεις έχουν τα περιστασιακά δευτερεύοντα προβλήματα, οι τεχνικοί μεταπωλήσεων είναι πολύ αρμόδιοι για το χειρισμό τους. Εάν δεν καταλαβαίνουν, θα πυροβολήσουν άμεσα τις τηλεοπτικές οδηγίες και θα απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Η καλή συνεργασία θα προστεθεί στο μέλλον.

—— Dominik Lengauer

Έχω αγοράσει μερικούς χρόνους, και η συνεργασία είναι καλή. Επισκέφτηκα το εργοστάσιο πριν. Έχω αγοράσει τις μηχανές από διάφορους κατασκευαστές σε Guangzhou. Επέλεξα τη μακροπρόθεσμη συνεργασία δύο ή τρία με τις μηχανές με την καλή ποιότητα και την υπηρεσία.

—— tavira του Miguel

Γρήγορη αποστολή, ποιοτικό προϊόν, μεγάλη υποστήριξη. Συστήνω ιδιαίτερα.

—— Suzanne

Η μηχανή είναι καλή, η εξυπηρέτηση πελατών είναι επίσης καλή, οι μεταπωλήσεις είναι επίσης καλές, ελπίζουν να είναι σε θέση να συνεργαστούν καλά, να σας ευχαριστήσουν για την υπηρεσία μεταπωλήσεων για με.

—— Avi Nostrati

EPARK είναι της σημαντικών επικοινωνίας, συνέχειας και επαγγελματισμού. Συστήνω σίγουρα.

—— Murry

Λαοί είστε το καλύτερο. Η παράδοση ήταν μεγάλη και ο οδηγός ήταν πολύ χρήσιμος. Λαοί χτίσατε μια μεγάλη μηχανή. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ευτυχέστεροι.

—— Χασάν

Τώρα έχω πάρει ήδη τα αγαθά μου, ευχαριστίες για την καλή συσκευασία σας, κανένα οποιοδήποτε σπασμένο, η επιχείρηση ελπίδας θα πάρει καλύτερα!

—— Rojis

Η ουσία της οικογένειάς σας είναι καλή, οι άνθρωποί σας είναι επίσης καλοί, και θα σας φέρω περισσότερους πελάτες την επόμενη φορά.

—— Samir

Έχω αγοράσει μερικούς χρόνους, και η συνεργασία είναι καλή. Επισκέφτηκα το εργοστάσιο πριν. Έχω αγοράσει τις μηχανές από διάφορους κατασκευαστές σε Guangzhou. Επέλεξα τη μακροπρόθεσμη συνεργασία δύο ή τρία με τις μηχανές με την καλή ποιότητα και την υπηρεσία.

—— Dylan Rajagopal

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τρεις-φορέας που στέκεται VR
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τρεις-φορέας που στέκεται VR

Η εικονική πραγματικότητα (VR) είναι μια μιμούμενη εμπειρία που μπορεί να είναι παρόμοια με ή απολύτως διαφορετική από το πραγματικό κόσμο. Οι εφαρμογές της εικονικής πραγματικότητας περιλαμβάνουν την ψυχαγωγία (π.χ. videogames), την εκπαίδευση (π.χ. ιατρικός ή στρατιωτική εκπαίδευση) και την επιχείρηση (π.χ. εικονικές συνεδριάσεις). Άλλοι ευδιάκριτοι τύποι τεχνολογιών VR-ύφους περιλαμβάνουν το augmentedreality και τη μικτή πραγματικότητα, μερικές φορές καλούμενα το extendedreality ή XR. [1]

Κάποιος μπορεί να διακρίνει μεταξύ δύο τύπων των VR immersive VR και το κείμενο βάσισαν δικτυωμένο VR (επίσης γνωστό ως «κυβερνοχώρος»). [2] το immersive VR αλλάζει την άποψή σας, όταν κινείτε το κεφάλι σας. Ενώ και το δύο VRs είναι κατάλληλο για την κατάρτιση, ο κυβερνοχώρος προτιμάται για την από απόσταση εκμάθηση. [2] σε ορισμένες περιπτώσεις αυτοί οι δύο τύποι είναι ακόμα και συμπληρωματικοί ο ένας στον άλλο. Αυτή η σελίδα εστιάζει κυρίως στο immersive VR.

Αυτήν την περίοδο, τα τυποποιημένα συστήματα εικονικής πραγματικότητας χρησιμοποιούν είτε τις κάσκες εικονικής πραγματικότητας είτε τα πολυ-προβαλλόμενα περιβάλλοντα για να παραγάγουν τις ρεαλιστικές εικόνες, τους ήχους και άλλες αισθήσεις που μιμούνται τη φυσική παρουσία ενός χρήστη σε ένα εικονικό περιβάλλον. Ένα πρόσωπο που χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό εικονικής πραγματικότητας είναι σε θέση να κοιτάξει σε όλο τον τεχνητό κόσμο, να κινηθεί γύρω σε το, και να αλληλεπιδράσει με τα εικονικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή τα στοιχεία. Η επίδραση δημιουργείται συνήθως από VR τις κάσκες που αποτελούνται από μια επικεφαλής-τοποθετημένη επίδειξη με μια μικρή οθόνη μπροστά από τα μάτια, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργηθεί μέσω των ειδικά σχεδιασμένων δωματίων με τις πολλαπλάσιες μεγάλες οθόνες. Η εικονική πραγματικότητα ενσωματώνει χαρακτηριστικά το ακροατήριο και το βίντεο ανατροφοδοτεί, αλλά μπορεί επίσης να επιτρέψει άλλους τύπους αισθητήριων και δυνάμεων ανατροφοδοτεί μέσω της haptic τεχνολογίας.

Χρόνος μπαρ : 2021-07-20 10:08:10 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou EPARK Electronic Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Bella Zhang

Τηλ.:: +86 13903079263

Φαξ: 86-20-31104686

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)